marți, 28 mai 2013

Marea Trendereala: New Goodies in action!

Marea Trendereala...in sfarsit o campanie pentru barbati!
Zilele acestea, impins mai mult de la spate, mi-am facut curaj sa aplic la campania Trender Word of Mouth de la Trender, pentru testarea unor sampoane marca Schauma.Rezultatul dorit?Eradicarea matretii!

Astazi am primit apelul care vestea marea mea provocare: testarea unor produse cosmetice.
Stiti, e destul de greu pentru un barbat sa admita faptul ca are probleme pe partea estetica.De multe ori pot spune ca nu le dau importanta, insa stiu ca ele sunt acolo, si ma incomodeaza.De aici a si pornit conceptul Trender, parerea mea.Constientizarea barbatilor asupra faptului ca matreata nu este o rusine, ci o chestie normala insa care trebuie totusi combatuta!


Ce...vreti sa spuneti ca nu ati fost niciodata pusi in situatia in care paltonul negru minunat, sa para presarat de omat?Sau sa plecati in lume si prin par sa se afiseze nerusinate cojitele si matreata?Greu de crezut, because it happened to me!Mda, apare in cele mai naspa momente!De exemplu, ai intalnire, te gatesti din cap pana in picioare, totul frumos pana cand te pregatesti de o noua freza.Si bam!E acolo!

Si de asta e nevoie de marea trendereala...sa punem capat suferintei si frustrarii!Asa ca in seara asta, incepem razboiul si sa speram ca va fi bine!

P.S.: Suntem trei barbati in familie, asa ca ceva ceva o iesi!Le luam pe rand!

Pe data viitoare! :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Blogger news

Blogroll

About